MEDITERRANEA

HORARI: divendres de 10 a 12 h
QUOTA: 61,20 € + plus de material
PROFESSOR: Diego
ESPAI: Sala III
INICI TALLER: divendres 26 d’abril de 2013
DURADA: 9 sessions (18h)

DESCRIPCIÓ:
COCINA MEDITERRÀNEA PAIS PER PAIS
Ens endinssarem pels diferents paisos que vorejen el mediterráni desde la explosió d’aromes dels paisos àrabs fins la suculenta cuina italiana.Farem un recorregut per la Provença , la cuina libanesa , Israel , Espanya , Grecia…
Diversitat de cultures amb un denominador comú que ha fet de la cuina mediterrànea un bé inmaterial per la UNESCO . L’oli d’oliva…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s