ESPECIAL CUINA MEXICANA

pintxos vascos

 
CALENDARI: 4 i 11 de novembre de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 13,56 € + 8 € material
PROFESSOR: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 4 de novembre de 2016
DURADA: 2 sessions (4h)

 

DESCRIPCIÓ:

La gastronomia es una de les senyes d’identitat de la cultura mexicana.
És una de les cuines mes antigues del món i actualment està molt de moda.
La intenció del taller es apropar als alumnes a la gastronomia i cultura mexicana a través de receptes tradicionals amb trucs fàcils i entenedors però bàsics per poder assolir-ne plats molt sabrossos.
Aprendrem a com tractar les conegudes “tortitas” mexicanes perquè quedin ben cruixents, que hem de fer perquè no se’ns oxidi un guacamole , com cuinar unes fajitas i unes enchiladas o com fer una autèntica salsa cèsar …
També coneixerem i ens familiaritzarem amb ingredients molt comuns de la gastronomia mexicana com ara el chipotle, els jalapeños, el pico de gallo o els chiles …

Programa del taller :
Entre altres receptes farem:
*Enchiladas
*Fajitas de pollastre
*Nachos amb salsa de formatge cheddar
*Crispy tacos