ESPECIAL CUINEM AMB FOIE

foie

 

 
CALENDARI: 20 i 27 de novembre de 2015
HORARI: Divendres de 19.30 a 21.30 h
PREU: 13,56 € + 10 € material
PROFESSOR: Diego Molina

 

 

DESCRIPCIÓ:

Aprèn els conceptes més importants que et calen saber per elaborar el teu propi foie cassolà. A més amb el foie farem aperitius espectaculars.
També farem entrants i plats principals en els quals aquest ingredient gourmet serà el principal protagonista a través de diferents formes com el foie micuit o el foie pôilé.

Programa del taller :

*Elaboració del foie micuit

*Diversos aperitius amb foie micuit que elaborarem

*Tatin de pomes amb foie fresc d’ànec a la planxa

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s