EL MON DELS CARPACCIOS I ELS TARTARS

CALENDARI: 22 de maig de 2015
HORARI: Divendres de 17 a 19 h.
Preu: 6,80 € + 5 € material
PROFESSOR: Diego Molina
DURADA: 1 sessió

DESCRIPCIÓ:
El carpacio es una forma de preparar una carn o un peix .
Es talla a fines llàmines , es marina i s’acompanya d’una guarnició .
Es condimenta de llimona que actua de cocció sobre la carn .
El tartar es un aliment tallat molt petit amb Ganivet i després de marinar-ho es menja cru .
Te tota una historia darrera seu . L’original es el famós steak tartar , però també es pot fer amb peixos i mariscs .

No us podeu perdre , tots aquells amants de les experiències gastronómiques , aquest interesant taller on farem diferents receptes de tartars i carpaccios i els seus corresponents trucs per que sortin perfectes .

Programa del taller:
-Carpaccio de vedella amb oli d’alfàbrega .
-Carpaccio de gambes amb salsa romesco .
-Tartar de tonyina amb guacamole .
-Steak tartar amb ou de guatlla .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s