Concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO’16

PORTADA_ESTÀDEFOTO2016

 

FESTA MAJOR DE NOU BARRIS // Concurs fotogràfic

Del 17 al 24 de maig de 2016

Amb la Festa Major arriba el Concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO 2016, i aquest any incorpora novetats!

Volem que ens mostreu com viviu la festa d’enguany i també les festes que ja han quedat a la memòria. Aportant les noves tecnologies, farem partícips tots els veïns i veïnes en la tasca de decidir la fotogra­fia guanyadora, juntament amb un jurat professional.

Podeu participar en dues categories:

FOTOGRAFIA ACTUAL: feta amb el mòbil o càmera de fotos, de la Festa Major del Districte de Nou Barris 2016. Presenteu fotografies realitzades amb la tècnica que preferiu: color, blanc i negre, retoc, etc.

FOTOGRAFIA HISTÒRICA: fotografies antigues de festes populars realitzades als diferents barris del districte de Nou Barris (Vilapicina i la Torre Llobeta, Verdun, Vallbona, Turó de la Peira, Torre Baró, Porta, Les Roquetes, La Trinitat Nova, La Prosperitat, La Guineueta, Ciutat Meridiana, Canyelles i Can Peguera) durant el darrer segle. Segur que remenant els calaixos de casa trobeu imatges que recullin les tradicions, els canvis, les vivències veïnals de festa al carrer, fetes per vosaltres o per algun familiar.

*Si necessiteu ajuda per escanejar la fotografi­a, no dubteu a passar-vos pel Centre Cívic Can Basté.

COM PARTICIPAR-HI

Per Facebook, pujant una sola fotografia per participant a través del formulari que trobareu al mur de Facebook de l’Espai Fotogràfic Can Basté o per mitjà d’aquest formulari d’inscripció (rebreu un missatge de confirmació per garantir que l’enviament ha estat correcte).Cada participant caldrà que indiqui el nom i cognoms, telèfon i correu electrònic, així com el títol de la fotografia.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

Del 17 al 24 de maig de 2016

PREMIS

Premi jurat

Guanyarà la fotografi­a més votada pel jurat del concurs, format per fotògrafs professionals, membres de l’equip de dinamització del Centre Cívic Can Basté i un representant del Districte de Nou Barris.

Premi popular

Guanyarà la fotografi­a més votada pels amics i amigues del Facebook de l’Espai Fotogràfic Can Basté: la foto més xula, divertida i amb més estil…, en color, blanc i negre…

Premi història

Guanyarà la fotografi­a antiga que més reflecteixi les festes viscudes en el darrer segle a Nou Barris.

*Si necessiteu ajuda per escanejar la fotografi­a, no dubteu a passar-vos pel Centre Cívic Can Basté.

El guanyador de cada premi rebrà la quantitat de 150 € més la possibilitat de realitzar un taller de Can Basté durant el 2016.

LLIURAMENT DELS PREMIS

La data de lliurament serà el divendres 27 de maig a les 20 h al Centre Cívic Can Basté. Les fotografi­es premiades seran visibles a la web canbaste.com  al mes de juny de 2016.

>>VEURE PROGRAMA FESTA MAJOR DE NOU BARRIS<<

 

NOTA

La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció d’aquestes fotografi­es en el format que cregui convenient (digital/paper). Els autors i les autores es responsabilitzaran que no existeixin drets de tercers i de tota reclamació per drets d’imatge. En aquest sentit, l’autor/a guanyador/a de qualsevol d’aquests premis cedeix de forma voluntària i gratuïta els drets d’explotació de la fotografia presentada i premiada (dret de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i publicació) per a qualsevol de les futures edicions del concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO i/o activitat relacionada que decideixi la mateixa organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s