Concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO’17

Diptic Esta de Foto-2017-Mostra3

 

FESTA MAJOR DE NOU BARRIS // Concurs fotogràfic

Del 9 al 14 de maig de 2017

Amb la Festa Major arriba el Concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO 2017, i aquest any incorpora novetats amb fil musical!

Volem que ens mostreu com viviu la festa d’enguany i especialment, fer un petit homenatge a la nostra Escola Municipal de Música Nou Barris que aquest 2017 celebra 10 anys!

 

Podeu participar en dues categories:

FOTOGRAFIA ACTUAL, feta amb el mòbil o càmera de fotos, de la Festa Major del Districte de Nou Barris 2017.
Presenteu una única fotografia per autor/a realitzada amb la tècnica que preferiu: color, blanc i negre, retoc, etc (màxim 1.072 Kb)

REPORTATGE ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA NOU BARRIS. Amb motiu del 10è aniversari de l’Escola Municipal de Música Nou Barris us convidem a assistir al concert de les orquestres de vent i corda que tindrà lloc al Pati de la Seu del districte de Nou Barris el dimecres 10 de maig a les 21 h.  De l’acte commemoratiu,  presenteu un reportatge d’un màxim de 5 fotografies per autor/a: color, blanc i negre, retoc, etc (màxim 1.072 Kb per fotografia)

COM PARTICIPAR-HI

Cal omplir aquest >>> FORMULARI D’INSCRIPCIÓ <<< (termini de participació finalitzat el 21 de maig)
Cada participant caldrà que indiqui el nom i cognoms, telèfon i correu electrònic, així com el títol de la fotografia i/o títol del reportatge.
(rebreu un missatge de confirmació per garantir que l’enviament ha estat correcte)

TERMINI DE PRESENTACIÓ

Del 9 al 21 de maig de 2017

PREMIS

Categoria FOTOGRAFIA ACTUAL

Premi jurat
Guanyarà la fotogra­fia més votada pel jurat del concurs, format per fotògrafs professionals, membres de l’equip de dinamització del Centre Cívic Can Basté i un representant del Districte de Nou Barris.

Premi popular
Guanyarà la fotografia més votada a través del Facebook de l’Espai Fotogràfic Can Basté, tothom tindrà la possibilitat de votar: la foto més xula, divertida i amb més estil…, en color, blanc i negre

Categoria REPORTATGE ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA NOU BARRIS

Premi jurat
Guanyarà la fotogra­fia més votada pel jurat del concurs, format per fotògrafs professionals, membres de l’equip de dinamització del Centre Cívic Can Basté i un representant de l’Escola Municipal de Música Nou Barris.

El guanyador de cada premi rebrà la quantitat de 150 € més la possibilitat de realitzar un taller de formació bàsica de l’Espai Fotogràfic  Can Basté durant el 2017.

LLIURAMENT DELS PREMIS

La data de lliurament serà el divendres 26 de maig a les 20 h al Centre Cívic Can Basté.
Les fotografies premiades seran visibles a la web www.canbaste.com fins al mes de juny de 2017.

>>VEURE PROGRAMA FESTA MAJOR DE NOU BARRIS<<

NOTA

*Les fotografies participants a la categoria de Reportatge de l’Escola Municipal de Música Nou Barris es projectaran el dijous 6 de juliol a les 22 h a la Pl. de Can Basté. Serà una activitat especial al centre cívic Can Basté amb motiu del Foto a la Fresca, gaudint alhora de l’actuació en directe de les orquestres de vent i corda de l’escola.

La participació en aquest concurs implica la total acceptació d’aquestes bases i l’autorització a l’organització per a la reproducció d’aquestes fotografies en el format que cregui convenient (digital/paper). Els autors i les autores es responsabilitzaran que no existeixin drets de tercers i de tota reclamació per drets d’imatge. En aquest sentit, l’autor/a guanyador/a de qualsevol d’aquests premis cedeix de forma voluntària i gratuïta els drets d’explotació de la fotografia presentada i premiada (dret de reproducció, distribució, comunicació pública, transformació i publicació) per a qualsevol de les futures edicions del concurs fotogràfic ESTÀ DE FOTO i/o activitat relacionada que decideixi la mateixa organització.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s