ARROSSOS I FIDEUADES


 
CALENDARI: 8 i 15 d’abril de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 13,56 € + 10 € material
PROFESSOR: Diego Molina
DURADA: 2 sessions (4h)
 
 
 
 
 

DESCRIPCIÓ:
Els arrossos i fideuades espanyols tenen gran fama arreu del món.
En aquest interessant taller de 2 classes farem un recorregut, a través de receptes molt variades pels arrossos valencians i diferents fideuades mediterrànies.
Tot amb trucs de restaurant per fer brous i fumets consistents i saborosos i trobar els punts perfectes dels arrossos i diferents fideuades
Si et consideres un autèntic arrosser i amant de les fideuades no et pots perdre aquest taller.

Entre altres receptes farem:

*Fideuà de calamarsets en tinta
*Arròs caldós de llamàntol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s