CUINA PER CONVIDATS

CUINA PER CONVIDATS

 
CALENDARI: 21 i 28 d’octubre i 4 i 11 de novembre de 2016
HORARI: Divendres de 10 a 12 h
PREU: 27,12 € + 13 € material
PROFESSORA: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 21 d’octubre de 2016
DURADA: 4 sessions (8h)

 
 
 
Vols sorprendre als teus convidats i sorprendre’t a tu mateix/a amb originals plats?
En aquest taller et donarem idees atractives per poder seduir als teus convidats amb les teves habilitats gastronòmiques.
T’ensenyarem trucs de restaurant, desde la elecció de la matèria prima fins la presentació a taula final del plat, tot passant per la manipulació dels ingredients, diferents tipus de coccions i punts adequats dels aliments.
Atreveix-te amb aquest més que interessant taller on t’ho passaràs d’alló
més bé tot cuinant amb receptes ben gourmet!!!

Entre altres plats cuinarem:

– Amanida de bacallà taronja confitada i ceps de temporada
– Llobarro a l’esquena amb costra
– Ous estrellats amb xips de boniato, carabassa confitada i pernil de gla
– Onglet de bou amb cuscús de bolets i crema d’escalònies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s