CUINA VEGANA MEDITERRÀNIA

CALENDARI: 22 i 29 de setembre i 6 i 13 d’octubre
HORARI: Divendres de 19 a 21 h
QUOTA: 27,12 € + 12 € material
PROFESSORA: Muntsa
INICI TALLER: Divendres 22 de setembre de 2017
DURADA: 4 sessions

DESCRIPCIÓ:
Recorregut pels plats més característics de la cuina mediterrània i la seva recreació en versió vegana (fricandó, pizza, moussaka, rissotto, pesto, truita de patates,bolonyesa), i també elaboració d’altres deliciosos plats vegans mediterranis, amb la incorporació de platets amb algues.
Aprendrem a cuinar els plats de sempre però sense cap ingredient d’origen animal. Aprendrem a combinar els aliments de manera que siguin igual de saborosos i nutritius que la carn, els ous, la crema de llet, el formatge… Podràs conèixer quines opcions veganes pots triar.
Un pas molt més senzill del que t’imagines. Sí que es pot!

+ info: http://www.cuinantcultures.cat