CUINA VEGETARIANA

CALENDARI: 9, 16, 23 de febrer i 2 de març de 2017
HORARI: Dijous de 19.30 a 21.30 h
QUOTA:  27,12 € + 10 € material
PROFESSOR: Roger Costa
INICI TALLER: Dijous 9 de febrer de 2017
DURADA: 4 sessions (8h)


DESCRIPCIÓ :
A través del curs es vol transmetre una forma sana elaborar els  aliments  de saber quins són els més adients pel nostre organisme, de tenir un criteri i una amplia gamma de recursos.

Els principals objectius son:
– Alimentar-se sa i equilibrat
– Aprendre a seleccionar i cuinar el nostre menjar diari per tractar que el nostre cos es trobi dins del equilibri necessari
– Aprendre a distingir els aliments Ying i Yang
– Cuinar amb cereals integrals
– Cuinar amb algues
– Conèixer els condiments i  amanits de la cuina natural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s