CAKE POPS

NOVETAT
HORARI:
  5, 12 i 19 de maig de 2014
PREU: 20.34 € +5€ (plus de material)
PROFESSOR: Charo
ESPAI: Sala II
INICI TALLER: 5 de maig de 2014
DURADA: 3 sessions (6 h)

DESCRIPCIÓ:
1ª JORNADA
OBJECTIU: Fer la massa. Donar-li forma de bola. Controlar temps de refrigeració. Fixació de la broqueta-pal. Banyar correctament en xocolata. Adornar amb granet de sucre.
MATERIALS:
– Comestibles: bescuit, xocolata negra, xocolata blanca, Nutella, granet sucre colors.
– Instruments: bols, espàtula, forquilla, escuma floral (suport), broquetes, film plàstic, safates, borses de congelar, pispa pastissera i filtres.

2ª JORNADA
OBJECTIU: Dominar la tècnica del “banyat” dels cake pops i la seva decoració.
MATERIALS:
– Comestibles : galetes OREJO, xocolata negra, xocolata blanca, , decoracions de sucre, minilacasitos.
– Instruments: bols, espàtula, forquilla, escuma floral (suport), broquetes, fil m plàstic, safates

3ª JORNADA: CAKE POPS GELATS MAGNUM
OBJECTIU: Fer la massa. Donar-li forma de gelat. Controlar temps de refrigeració. Fixació de la broqueta-pal. Banyar correctament en xocolata. Adornar amb granet d’ametlla.
MATERIALS:
– Comestibles : bescuit, xocolata negra, xocolata blanca, Nutella, ametlla granet.
– Instruments: bols, espàtula, forquilla, escuma floral (suport), paletines, film plàstic, safates

 I COM PRESENTAR ELS NOSTRES CAKE POPS!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s