CEBITXES, CARPACCIOS I TARTARS

CALENDARI: 13 i 20 de maig de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: : 13,56 € + 10 € material
PROFESSOR: Diego Molina
DURADA: 2 sessions (4h)

DESCRIPCIÓ:

Els cebitxes són sense dubtes el plat nacional del Perú i consisteix a menjar un peix cuinat amb llimona i marinat en diferents espècies.
El carpaccio és una forma de preparar una carn o un peix.
Es talla a fines làmines, es marina i s’acompanya d’una guarnició.
Es condimenta de llimona que actua de cocció sobre la carn.
El tàrtar és un aliment tallat molt petit amb Ganivet i després de marinar-ho es menja cru.

No us podeu perdre, tots aquells amants de les experiències gastronòmiques, aquest interessant taller on farem diferents receptes de cebitxes, tàrtars i carpaccios i els seus corresponents trucs per què surtin perfectes.

Entre altres receptes farem:

*Cebitxe nikkei
*Cebitxe peruà
*Carpaccio de gambes
*Carpaccio de bou
*Steak tartar
*Tàrtar de salmó i pinya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s