CUINA ÀRAB


 
CALENDARI: 18 i 25 d’abril i 2 i 9 de maig de 2016
HORARI: Dilluns de 19.30 a 21.30 h
PREU: 27,12 € + 20 € material
PROFESSOR: Borja Barrantes
INICI CURS: Dilluns 18 d’abril de 2016
DURADA: 4 sessions (8 h)
 
 
 
DESCRIPCIÓ DEL TALLER:
Al taller de cuina àrab treballarem els entrants típics d’aquest tipus de cuina.
La gastronomia àrab es un rica combinació de diverses cultures que comparteixen un idioma en comú, dintre d’aquesta gastronomia podem trobar l’exotisme de la cuina libanesa, o el rigor i la senzillesa de la cuina magrebí i elements incorporats com les espècies que provenen de l’Índia i l’Iran.

En aquest taller treballarem ingredients molt quotidians a la cuina àrab com:
El comí, la pasta tahina, la farina de búrgul. També trobarem ingredients que aquest tipus de cuina comparteix amb la dieta mediterrània per la seva presència a l’àrea. Com el iogurt, albergínia, tomàquets, llegums, alls.

Día 18 Abril:
-Byessar (Crema de mongetes)
-Kafta Bel Tahina (Carn al forn amb salsa de sesam)

Día 25 Abril:
-Especial Arayes

Día 2 Maig:
-Kebbe al forn
-Labne (Formatge fresc)

Día 9 Maig:
-Tabbule (Amanida de blat Burgul)
-Shis Tawook (Broxetes de pollastre marinades)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s