CUINA MEDITERRÀNEA DE TEMPORADA

Mediterrànea de fusió-cerezas glaseadas solomillo cerdo

 

CALENDARI: 10, 17 i 24 de febrer i 3 de març
HORARI: Divendres de 10 a 12 h
PREU: 27,12 € + 15 € material
PROFESSORA: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 10 de febrer de 2017
DURADA: 4 sessions (8h)

 
 
 

DESCRIPCIÓ:
La cuina mediterrània és coneguda a tot arreu gràcies a la gran diversitat de cultures que la formen.
En aquest interessant taller donarem la volta a tradicionals receptes en plats d’autor que et sorprendran i les fusionarem per donar-ne un toc especial.
T’ensenyarem receptes molt variades, entrants calents i freds, plats principals de peix i carn i fins i tot postres.
Tot amb ingredients de mercat i de temporada amb els quals farem un interessant recorregut per tota la conca del mediterrani…

Entre altres receptes farem:

– Falsa moussaka grega de vedella al gratén
– Risotto de verdures y funghi al pesto rosso sicilià
– Rap de la Costa Brava amb bolets de temporada
– Canelons de carabassa amb pesto de rúcula y fruits secs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s