MEDITERRANEA

HORARI: divendres de 10 a 12 h
QUOTA: 61,20 € + plus de material
PROFESSOR: Diego
ESPAI: Sala III
INICI TALLER: divendres 26 d’abril de 2013
DURADA: 9 sessions (18h)

DESCRIPCIÓ:
COCINA MEDITERRÀNEA PAIS PER PAIS
Ens endinssarem pels diferents paisos que vorejen el mediterráni desde la explosió d’aromes dels paisos àrabs fins la suculenta cuina italiana.Farem un recorregut per la Provença , la cuina libanesa , Israel , Espanya , Grecia…
Diversitat de cultures amb un denominador comú que ha fet de la cuina mediterrànea un bé inmaterial per la UNESCO . L’oli d’oliva…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s