CUINA VEGETARIANA

CALENDARI: 30 d’abril, 7, 14 i 21 de maig de 2015
PROFESSOR: Roger Costa
QUOTA: 27,12 € + 10€ de material
HORARI: Dijous de 19 a 21h
INICI TALLER: Dijous 30 d’abril de 2015
DURADA: 4 sessions (8h)


DESCRIPCIÓ :
A través del curs es vol transmetre una forma sana d’el·laborar els  aliments  de saber quins són els més adients pel nostre organisme, de tenir un criteri i una amplia gamma de recursos.

Els principals objectius son:
– Alimentar-se sa i equilibrat
– Aprendre a seleccionar i cuinar el nostre menjar diari per tractar que el nostre cos es trobi dins del equilibri necessari
– Aprendre a distingir els aliments Ying i Yang
– Cuinar amb cereals integrals
– Cuinar amb algues
– Conèixer els condiments i  amanits de la cuina natural

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s