CUINA GOURMET DE TEMPORADA

gourmet

 

CALENDARI: 10,17, 24 i 31 de març de 2017
HORARI: Divendres de 10 a 12 h
PREU: 27,12 € + 15 € material
PROFESSOR: Diego Molina
SESSIONS: 4 sessions (8h)
 

 
  
 

DESCRIPCIÓ:

Vols sorprendre als teus convidats i sorprendre’t a tu mateix/a amb originals plats.
En aquest taller et donarem idees atractives per poder seduir als teus convidats amb les teves habilitats gastronòmiques .

T’ensenyarem trucs de restaurant, desde la elección de la matèria prima
fins la presentación a taula final del plat , tot passant per la
manipulació dels ingredients, diferents tipus de coccions i punts adecuats
dels aliments.

Atreveix-te amb aquest més que interesant taller on t’ho passaras d’alló
mes be tot cuinant amb receptes ben gourmet !!!

Entre altres receptes farem:

*Amanida de bacallà taronja confitada y ceps de temporada.
*Llobarro a l’esquena amb costra.
*Ous estrellats amb xips de boniato, carabassa confitada y pernil de gla. 
*Onglet de bou amb cuscús de bolets y crema d’escalònies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s