CUINA AMB PEIX

CALENDARI: 20 i 27 d’octubre i 3 i 10 de novembre
HORARI: Dijous de 19.30 a 21.30 h
PREU: Preu: 27,12 € + 4 € material

 

DESCRIPCIÓ:

En el taller Cuinar amb peix aprendrem el versatil que és el peix, de les mil maneres que ho podem cuinar, i com menjar peix diàriament i no solament els dias de festa. Farem receptes com Rogers al papillotte, broquetes de tonyina, bullabessa, arròs negre amb calamarçons, truita de bacallà o lluç farcit.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s