LA CUINA DE MONGES I FRARES, ENTRE L’ASCETISME I LA GOLAFERIA

Propostes tallers cuina Al Hanan

 

CALENDARI: 18 de maig de 2015
HORARI: Dilluns de 18.30 a 21.30 h
Preu: 10,20 € + 7,5 € material
PROFESSOR: Muntsa Holgado /
Col·lectiu Al hanan
DURADA: 1 sessió (3h)

 

 
DESCRIPCIÓ:

Objectiu del taller
Conèixer les característiques de la cuina dels convents i monestirs de Catalunya, i també del
seu dia a dia.

Metodologia
Comencem amb una dinàmica participativa per identificar l’origen d’alguns dels plats monacals
més coneguts dels aliments. Èmfasi en les diverses influències (culturals i de territori) dels
diferents aliments.
Farem una contextualització històrica i sociològica de la vida als convents i monestirs de
Catalunya.
Aprendrem a cuinar un menú monacal complet i el degustarem.
Dossier amb receptes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s