CUINA SANA I FÀCIL EN ANGLÉS

IMG_20160403_142750

 

CALENDARI:13, 20 i 27 de febrer i 6 de març de 2017
HORARI: Dilluns de 19.30 a 21.30 h
PREU: 27,12 € + 12 € material
DURADA: 4 sessions (8h)

 

DESCRIPCIÓ:
En aquest taller aprendras a menjar més sà sense fer grans esforços i practicaras el teu anglès a la vegada. Amb professora nativa d’Irlanda faras un pa integral i panets boníssims i típics d’aquest país, plats deliciosos amb llegums i verdures, i per un toc dolç un pastís(sense sucre!) de panses i té fred. A cada classe a més a més, parlarem en anglés* sobre un tema relacionat amb el menjar amb especial énfasi en la salut.

* Per treure el màxim profit d’aquest taller hauries de tenir com a mínim un nivell intermedi baix d’anglès.

Dia 1 : Pa Integral a l’estil irlandés. Un pa que es fa en 10 minuts i només necessita 35 minuts al forn. Ingredients bàsics : farina integral, iogur grec, bicarbonat de soda, llet.Parlarem sobre : La fibra en la dieta moderna : les fonts més importants.

Dia 2 : Verdures i Llegums. Dos plats.1. Amanida de cigrons i butifarra (també pinyons,
all, cebes, panses , crutons…) 2. Mongetes i albergínies amb cebes i all amb arrós mescla. Parlarem sobre : Les proteines vegetals i la carn. La fruita i la verdura per qué orgánica?

Dia 3. Panets amb panses. Parlarem sobre: El sucre i els greixos a la dieta. Com podem reduir?

Dia 4. Pastís amb Té Fred. Pastís típic d’Irlanda per Halloween. Ingredients : Té negre,panses, farina, ou, especies, … Parlarem sobre: El menjar i els festivals.