DANSA CREATIVA

HORARI: Dimecres de 17.30 a 18.30 h
PREU: 30,51 €
PROFESSORA: Leticia Plans
ESPAI: Sala d’actes
INICI TALLERS: Dimecres 14 de gener de 2015
DURADA : 9 sessions (9h)

DESCRIPCIÓ:

La Dansa Creativa suposa la presa de contacte del nen / a amb la dansa com a mitjà d’expressió corporal. En aquestes classes es busca desenvolupar la sensibilitat, la imaginació, la coordinació, la consciència corporal, l’expressivitat, el sentit del ritme i la musicalitat. A més es fomenta la capacitat de relació i comunicació entre els alumnes a través d’activitats en grup de manera que els nens guanyen confiança en si mateixos.

Es treballen seqüències curtes de moviments que combinen diferents passos i posicions bàsiques de la dansa clàssica i contemporània com també exercicis i moviments del mètode *Pilates; es promou el llenguatge gestual a través de jocs d’imitació com representar animals o personatges d’un conte que permeten no solament desenvolupar el llenguatge comprensiu i expressiu sinó també promouen la iniciativa, la *desinhibición, l’enginy i la imaginació afavorint el benestar emocional del nen. Com a suport pedagògic es podrien utilitzar materials variats com a mocadors, cintes, adhesius, pilotes, etc per facilitar la comprensió i realització dels exercicis creant escenes i situacions imaginàries propícies per a l’expressió corporal.

L’acompanyament musical que s’utilitza abasta diferents estils passant per la música clàssica, temes de musicals i cançons infantils diverses.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s