EMPANADES , PIZZES I PASTISSOS SALATS

CALENDARI: 22 i 29 d’abril de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 13,56 € + 8 € material
PROFESSOR: Diego Molina

 
DESCRIPCIÓ:

Les mases cassolanes son tota una insignia de la cuina mediterrànea . En aquest interessant taller t’ensenyarem diferents masses nper fer empanades , pizzes i pastissos cassolans com la quiche o el struddel.
Et mostrarem tots els trucs que necessites saber perquè les tevés masses quedin perfectes i les enriquirem amb originals farcits amb productes de temporada que et sorprendran.
No t’ho pots perdre !!!

Entre altres receptes farem :

*Empanada gallega
*Pizza cassolana d’esberginia i burrata siciliana
*Strudel de verdures

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s