ESPECIAL BOLETS GOURMET

 

 
CALENDARI: 18 de novembre de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 6,78 € + 4 € material
PROFESSOR: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 18 de novembre de 2016
DURADA: 1 sessió (2h)

 

 

DESCRIPCIÓ:

Sense cap de dubte a la majoria quan sentim parlar de la tardor el primer aliment que ens ve al cap son els bolets.
En aquest interessant taller t’ensenyarem tot el que et cal saber sobre els bolets.
A través de variades propostes gastronòmiques ensenyarem diverses variants per menjar-los. Recaptarem una gran varietat de bolets per ensenyar-te com es netegen, manipulen i es cuinen.
Els farem en cremes, arrosos, marinats …
Treure-hi el màxim partit als bolets!

Programa del taller :
Entre altres receptes farem:
*Carpaccio de ceps
*Arròs melós de bolets i bacallà
*Crema de bolets