Exposició col·lectiva “Migracions”

Del 8 al 30 de juny de 2017 // VESTÍBUL
Inauguració: dijous 8 de juny a les 20 h

A cura de Laia Valiente, Joan Parramon i Jaume Muelas i amb la participació dels alumnes dels tallers de castellà i català organitzats per 9Barris Acull a Can Basté.

“La riquesa cultural del món és la seva diversitat dialogant. Cada cultura es nodreix de les seves pròpies arrels, però només es desenvolupa en contacte amb d’altres.”
La Diversitat Cultural com a Patrimoni de la Humanitat. UNESCO, declaració del 2001.

Migracions és un projecte artístic que uneix a artistes plàstics de diferents parts del món i neix de la necessitat de reaccionar en front del drama migratori que vivim actualment. És una resposta a la situació social d’emergència actual de migracions forçades.

La sensibilitat artística no es pot quedar muda davant les manifestacions de dolor i desesperació de pobles sensers que fugen de casa seva, fugen de la barbàrie del terrorisme i de la guerra sense sentit.

A Can Basté participarem amb una exposició col·lectiva d’artistes del Col·lectiu Migracions de diferents nacionalitats i sensibilitats.

Participarem amb una exposició de Mail Art o d’Art Postal, d’obres arribades d’arreu sensibles amb el tema de les migracions. I participarem amb una instal·lació artística de banderoles realitzades per usuaris de Can Basté.

Anuncis