FORMATGES A LA CUINA

CALENDARI: 5 de desembre
HORARI: Divendres de 17 a 19 h.
Preu: 6,78 € + 4 € material
PROFESSOR: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 5 de desembre de 2014
DURADA: 1 sessió

DESCRIPCIÓ:

Els formatges , a mes de menjar-los crus tal qual , també ens donen un munt
de posibilitats a la cuina .

Desde les clàssiques salses per la pasta o croquetes de formatges a
interesants combinacions amb carns i peixos , amanides , aperitius o inclús
postres .

Apropa’t a aquest interesant taller on cuinarem amb formatges blaus ,
formatges tous francesos , curats espanyols i de delicats sabors italians

Plats que farem:

– Torradetes amb melmelada de tomaquet y formatge camembert fregit
– Hamburgueses de bou farcides de formatge gorgonzola
– Croquetes de formatge “torta del cassar”
– Pastis de 4 formatges amb coulís de fruits vermells

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s