Iniciar-se com a fotoperiodista freelance

 

Mani.Anti_Lucas Vallecillos

 

HORARI: Dijous 19 i 26 de gener de 19 a 22 h
QUOTA: 48.96 € 
CALENDARI: inici dijous 19 de gener
DURACIÓ DEL CURS: 6 hores
PROFESSOR/A: Lucas Vallecillos
CAL PORTAR:

 

PROGRAMA DEL TALLER:

Objectius: Desgranar els secrets de la professió, mitjançant l’experiència adquirida per Lucas Vallecillos al llarg de 16 anys exercint com fotoperiodista freelance; amb l’objectiu que els assistents adquireixin una base des de la qual abordar la professió, i prenguin plena consciència del repte al que s’enfronten, quan opten per ser fotoperiodista freelance.

Contingut:

-Situació actual del fotoperiodista freelance, pel que fa a la transformació que estan sofrint els mitjans de comunicació i l’actual moment de crisi.
-Per on començar, com donar els primers passos?
-Claus perquè un reportatge tingui èxit
-Finançament
-Treballar sobre el terreny
-Com, on i de quina manera presentar un reportatge per comercialitzar-ho
-Facturar, tarifes, contractes i drets d’autor
-Un nou llenguatge, una nova oportunitat, el multimèdia.

Lucas Vallecillos. Llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona i amb un postgrau de fotoperiodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. És fotògraf professional i independent des de l’any 2000. Està especialitzat en fotografia de viatges i de caràcter documental.
Al llarg de la seva trajectòria ha realitzat un incalculable nombre de reportatges i les seves imatges s’han publicat en mitjans com El País, El Mundo, El Periódico de Catalunya, Lonely Planet magazine, GEO, deviajes, Altair, Méditerranée magazine, National Geographic, Ashahi Weekly, Cosmopolitan, GQ, Woman, Penthouse, Storica National Geographic, La Reppublica, The Sunday Times, Viaggi 24, Palcelizac i molts altres mitjans nacionals i estrangers. També ha col·laborat amb nombrosos grups editorials, com l’espanyol planeta o el francès Lagardère. El passat any els seus reportatges van aparèixer reproduïts en 52 mitjans de comunicació, tant espanyols com a estrangers. I les seves imatges van formar part de més de 200 projectes editorials (guies de viatge,de naturalesa,llibres de fotografia… etc).
Respecte a l’àmbit “en línia”, forma part de KAMALEON, el mitjà de comunicació digital especialitzat en viatge més prestigiós d’Espanya. I col·labora amb TRVL, la revista de viatge per Ipad més llegida al món amb 1.500,000 subscriptors.

Imparteix tallers i seminaris en centres docents i és professor col·laborador del Postgrau de Fotoperiodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

http://www.lucasvallecillos.com

Anuncis