CUINA JAPONESA


 
CALENDARI: 4 i 11 de març de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h (2 h)
PREU: 13,56 € + 10 € material
PROFESSOR: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 4 de març de 2016
DURADA: 2 sessions (4h)

 
 
 
 
DESCRIPCIÓ:

Taller de cuina Japonesa on t’ensenyarem tot el que et cal saber per fer sushi, makis, sashimis, califòrnia makis, nigiris … Com tractar els productes frescos, com preparar-los …
També t’indicarem on comprar els productes que emprarem a classe …
A més farem d’altres grans receptes de la cuina japonesa com són la salsa teriyaki, els tatakis o les témpores …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s