MELMELADA ARTESANAL

CALENDARI: 6 de març de 2015
PROFESSOR: Raquel Uria del Olmo
PREU: 10,17 € + 2,5 € material
INICI CURS: Divendres 6 de març de 2015
HORARI: Divendres de 18.30 a 21.30 h
DURADA: 1 sessió (2h)

DESCRIPCIÓ:
D’una manera amena, gaudint amb 3 sentits (vista, olfacte i gust), aprendrem sobre l’origen de les melmelades i els aspectes importants a tenir en compte en la seva elaboració i conservació. I per finalitzar… experimentarem amb el nostre paladar combinant aquestes melmelades artesanes amb delícies dolces i salades. Un gust pels sentits que no et pots deixar perdre!

METODOLOGIA:
El taller té un caràcter lúdic-educatiu. Coneixerem el origen de les melmelades, com s’elaboren i les formes per a conservar-les.
Coneixerem els aspectes bàsics del seu procés (pectina, acidesa, sucre, punt de melmelada…) i finalitzarem amb una degustació de les diferents melmelades elaborades al taller.

A QUI S’ADREÇA:
A totes les persones que vulguin passar una bona estona tastant i aprenent sobre les melmelades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s