PÀ DE PÈSSIC I FARCITS

_MG_7562-CAN-BASTE
CALENDARI: 20 i 27 d’abril i 4 de maig de 2015
PROFESSOR: Delicias de Gretel
PREU: 20,34 € + 6 € de material
INICI CURS: 20 d’abril de 2015
HORARI: Dilluns de 19 a 21 h.
DURADA: 3 sessions (6h)

PLATS PER FER:
– Pionono (Braç de Gitano de crema pastissera)
– Carrot Cake ( Pà de pèssic de pastanaga amb crema de formatge)
– Xocolata amb Swiss Merengue Buttercream

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s