PINTXOS I CUINA BASCA

pintxos vascos

 

 
CALENDARI: 21 i 28 d’octubre de 2016
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 13,56 € + 8 € material
PROFESSOR: Diego Molina
INICI CURS: Divendres 21 d’octubre de 2016
DURADA: 2 sessions (4h)

 

 

DESCRIPCIÓ:

La cuina basca te un gran renom internacional gràcies en part pels seus pintxos convertits en obres d’art, gràcies també, als peixos i marisc del cantàbric on la palma s’emporta el famós pil pil i les carns i conrreu de variadísimes verdures del interior del pais .
En aquest taller farem un recorregut a través de sorprenents receptes de una de les gastronomies mes reconegudes a nivell internacional d’Espanya .

Programa del taller :

*Bacallà al pil pil
*Pebrots del piquillo farcits a la basca
*Pintxo de bacallà a la mel de farigola amb mermelada de ceba
*Pintxo de xistorra embolicat en pa de festucs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s