REBOSTERIA DE SUPERVIVÈNCIA AMB PASTA FULLADA

CALENDARI: 20, 27 d’octubre i 3 de novembre de 2014
HORARI: Dilluns de 19 a 21 h.
PREU: 20,34 € + 4,5 € material
PROFESSORA:
INICI CURS: Dilluns 20 d’octubre de 2014
DURADA: 3 sessions (6h)

DESCRIPCIÓ:

1º JORNADA- Durada 2 hores

ORELLES DE SUCRE, DE TARONJA I DE XOCOLATA

OBJECTIU: Estendre la massa. Efectuar correctament els moviments de doblegar la massa per aconseguir la forma d’enrotllat. Tallar-la en porcions de la mesura adequada. Manipular les porcions correctament. ForneJar. Verificar temps al forn.

MATERIALS:

– Comestibles: Bases de massa de pasta fullada comprades. Sucre.Vainilla. Nutella, 1 Taronja

– Instruments: Ganivet, paper vegetal forn, safates.

2º JORNADA- Durada 2 hores

FLOR DE PASTA FULLADA I NUTELLA

OBJECTIU: Estendre la massa. Retallar la massa a forma rodona. Estendre la crema i apilar les masses. Efectuar els talls necessaris en la massa. Efectuar correctament els moviments per doblegar la massa per aconseguir la forma de flor. Fornejar. Verificar temps de forn.

MATERIALS:

– Comestibles: Bases de massa de pasta fullada comprades. Nutella, 1 Ou.

– Instruments: ganivet, pinzell de silicona, paper vegetal forn, safata.

3º JORNADA- Durada 2 hores

COCA DE PASTA FULLADA CREMA I POMA

OBJECTIU: Estendre la massa. Fer la crema. Estendre la crema. Tallar la poma en porcions adequades. Col·locar la poma. Fornejar. Verificar temps de forn. Donar lluentor i decorar.

MATERIALS:

– Comestibles: Bases de massa de pasta fullada comprades. Llet, Crema-*pudding, 1 Taronja, 1 Llimona. 1Kg de pomes, Melmelada de préssec, Cireres confitades

– Instruments: ganivet, pinzell de silicona, paper vegetal forn, safata.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s