Time Lapse

viaducto-nightshot-nocturna
HORARI: Dilluns de 19 a 21 h
QUOTA: 70 €
CALENDARI: inici dilluns 8 de maig de 2017
DURACIÓ DEL CURS: 14 hores
PROFESSOR/A: Luis Giménez
CAL PORTAR: trípode, disparador (opcional) Magic Lantern instal·lat en càmeras canon (opcional) i ordenador amb el software

 
 
 
TEMARI
En aquest taller aprendràs com és el funcionament tècnic d’un vídeo realitzat amb fotografies, captant i emfatitzant els canvis permanents de l’escenari on et trobes. Entendrem cuales són els requisits mínims per a l’elaboració d’un clip de vídeo amb aquesta tècnica a nivell de càmera i accessoris externs.
Durant el taller realitzarem diferents estafi lapses en diferents condicions de llum solucionant diversos problemes que ens generi cadascuna de les escenes a nivell de llum, moviments i la seva rapidesa…
Finalment ens endinsarem en l’edició i muntatge de tot el material capturat per donar-li coherència i sentit audiovisual, jugant amb moviments de càmera, incorporació d’àudios i fins i tot introducció de crèdits.

Què aprendrem? La tècnica, requisits imprescindibles, condicions de llum, Time lapse en situacions de llum variable, amb moviments de càmera… realitzaríem uns o varis Time lapse en diferents condicions de llum i posteriorment vindria l’apartat d’edició i rebel·lat amb Photoshop, Camera Raw, Capture One o Lightroom.

Una vegada revelats els arxius passaríem a exportar-los en les condicions òptimes per a la reproducció de vídeo, treballant també els condicionants i requisits del format audiovisual per finalment fer l’edició en dobe premiere pro o afther effects.

 
 

 

 

Anuncis