TOT BUNYOLS!

bunyols

 

CALENDARI: 17 i 24 de març de 2017
HORARI: Divendres de 17 a 19 h
PREU: 13,56 € + 10 € material
PROFESSOR: Diego Molina
DURADA: 2 sessions (4h)

 

 
 
 
DESCRIPCIÓ:

Els bunyols son de les receptes més típiques de la cuina catalana a Setmana Santa i els podem der dolços i salats .
Apropa’t en aquest taller on t’ensenyarem els mítics bunyols dolços de l’Empordà i també els de vent que els podem menjar sols o farcits de crema , xocolata o chantilly
També els farem salats com els de bacallà o d’espinacs i pinyons
No et perdis la gran bunyolada que farem . Et convertiras en tot un expert !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s