XOCOLATA

CALENDARI: 2, 9 i 16 de febrer de 2015
PROFESSOR: Montse Osuna i Cássia Macedo
PREU: 20,34 € + 18 € material
INICI CURS: Dilluns 2 de febrer de 2015
HORARI: Dilluns de 19 a 21 h
DURADA: 3 sessions (6h)

DESCRIPCIÓ:

Aquest curs està pensat per a totes les persones que vulguin enriquir i aprofundir els seus coneixements, en el fantàstic i saborós món de la xocolata. En l’atractiu i exquisit àpat, conegut com l’aliment dels Déus, poden assistir tant professionals com aficionats.

Ampliar i mostrar les possibilitats i els coneixements bàsics del meravellós món de xocolata, que els donaran l’oportunitat d’incorporar aquestes noves tècniques en postres i rebosteria. Com: tartaletas, mousses, tòfones, bescuits, brownies, tiramisú, etc.

TEMARI Nivell I

2- FEBRER: 1ª Jornada. “Tècniques per elaborar tòfones i mousse de Xocolata”.
9- FEBRER: 2ª Jornada. “Pastís gelat”. Elaborada amb dues tècnica diferent. Bescuit i Galetes.
16- FEBRER: 3ª Jornada. “Pastís de xocolata” Farcida i cobertura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s